perjantai 18. marraskuuta 2016

Hola hola

Koulua on käyty nyt suunnilleen se kolmisen kuukautta ja paljon on opittu vähän kaikesta. Alun sähellyksen ja uuden asunnon etsimisen myötä koulukin jäi jollain tasolla kakkoseksi. Olen löytänyt oman asunnon ja siihen päälle vielä pienen viikonlopputyön, joten stressitasot alkavat laskea huomattavasti alemmas.

Mitkä olivat siis ensifiilikseni koulunpenkillä kahden vuoden tauon jälkeen?
Hyvin oudot, tuntui etten tiennyt enää kuinka opiskella ja se näkyykin tenteissä, ensimmäinen tentti uusittu ja toisesta en tiedä, että joudunko senkin uusimaan. Ryhmätöitä ryhmätöiden perään, mutta nekin olemme saaneet yhtä vaille tehtyä, fiuh. Niitä tulikin alussa niin paljon, että ihan hirvitti että kuinka kaiken saa tehtyä. Vieläkään en ole oppinut aamuihmiseksi, mutta yritys on kova joka aamu, haha. Mutta myös ihan normaaliasiat yllättivät minut, en tiennyt ennen että kattolampun kantoja on kaksi ja siinäpä sitten oltiinkin ja laitettiin Kuopion puskaradioon avunpyyntö, mutta onneksi apu löytyi lähempääkin ja lamppu saatiin kattoon! Olen katsonut myös Remontti-Reiskan videon saranoiden kiristyksestä ja säätämisestä, tällä sain Ikean vaatekaapin ovet nätisti kiinni ja olen myös oppinut kuinka helposti raha oikein lentää silmien ohi.

Kuopiosta tykkään paljonkin, se on "pieni" ja viihtyisä. Kuitenkin kaipailen välillä Ranskaan ja Luxemburgiin, eniten ehkä Serrisiin, jossa asuin Disneylandin ajan. Sieltä oli helpot yhteydet Pariisiin, vaikka itse matka kestikin sen ~40 min.

Nytkun asunto, koulurytmi ja työ on löytynyt, voikin alkaa oikeasti suunnittelemaan viikko-ohjelmia. Joulun jälkeen ajattelin aloittaa Sykettä-liikuntapalveluissa urheilun (liian) pitkän tauon jälkeen. Tätä ennen ajattelin alkaa ulkoilemaan, kun sain ostettua nyt viimein toppahousutkin, eipähän viima pääse ainakaan yllättämään tätä tyttöä, haha!

Mielessä on myös blogin herätys horroksesta, minulla on paljon ideoita mm. Disneylandista ja myöskin opiskelijaelämästä, kuten helppojen ja halpojen ruokien valmistukseen. Tietysti myös postausta koulusta ja siellä opituista asioita. Myöskin ajattelin pienen tietoiskun tehdä aupparoinnista ja uuden kielen oppimisesta. Paljon muutakin on listattuna paperille, mutta eiköhän näillä eteenpäin pääse!

Siihen asti,
bisous!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihmisiä kiinnostaneet kirjoitukset